Speciaal samengestelde pakketten, volledig op maat.

  • NSamengesteld naar jouw wensen en budget
  • NAls leuk en origineel cadeautje.
  • NVolledig aan te passen voor honden met een allergie of overgevoeligheid.
  • NAan te passen voor grote kauwers of juist bij verminderde kauwkracht.
  • NOok proefverpakkingen mogelijk.
  • NAls leuk extraatje voor klanten van hondenprofessionals.
  • NWisselende pakketten voor de feestdagen

Custom Pakketten

NAAR EIGEN WENS EN BUDGET

Wil je zelf graag voldoende voorraad in huis? Of zoek je juist een leuk en origneel cadeau voor mensen die een pup krijgen, die je wilt bedanken, of voor die lieverds die gewoon wat extra’s verdienen. Vind je het leuk om op Dierendag of met de feestdagen iets extra’s voor je hond te doen? Je hond volledig betrekken bij je gezin, omdat hij er gewoon bij hoort. Of wil je meerdere snacks of trainers graag eerst eens in proefverpakking uitproberen?

GESCHIKT VOOR GROOT & KLEIN

Met de Custom Pakketten van Hond in Focus zit je altijd goed! Heb je een origineel cadeau, een leuke verassing en altijd voldoende voorraad gezonde snacks in huis.  Geschikt voor alle rassen, klein en groot.

OP MAAT GEMAAKT

Je kunt zelf je eigen Custom Pakket laten samenstellen. Helemaal naar jouw wensen en voor ieders budget. Kijk bij Het Custom Pakket om te lezen hoe dit precies werkt. We hebben ook pakketten die zijn gericht op bepaalde thema’s of feestdagen. Bijvoorbeeld een Valentijnspakket of een pakket ter gelegenheid van Sinterklaas en Kerst.

TIP:

Heb je verschillende snacks in huis? Laat je hond dan zijn eigen snack uitkiezen! Het zelf kunnen kiezen en daarmee controle hebben over wat er gebeurt is belangrijk voor een hond. Het levert een positieve bijdrage aan zijn welzijn.

Leg een paar verschillende snacks op een rijtje. Laat je hond net zo lang snuffelen tot hij zijn favoriete snack van dat moment er tussenuit gekozen heeft. Niets zeggen, geen aanwijzingen geven, lekker zelf laten kiezen. Gegarandeerd plezier en tevredenheid!