Speciaal samengestelde pakketten, volledig op maat.

  • NSamengesteld naar jouw wensen en budget
  • NProefverpakkingen mogelijk om snacks uit te proberen.
  • NVolledig aan te passen voor honden met een allergie of overgevoeligheid.
  • NAan te passen voor grote kauwers of juist bij verminderde kauwkracht.
  • NAls leuk en origineel cadeautje voor pups, verjaardagen, beterschap.
  • NAls cadeautje / bedankje voor klanten van hondenprofessionals.

Custom Pakketten

NAAR EIGEN WENS EN BUDGET

Weet je niet zeker wat je hond lekker vindt? Is je hond een kieskeurige ‘snacker’ en wil je verschillende dingen uitproberen, om te voorkomen dat je met volle zakjes blijft zitten? Of zoek je juist een leuk en origineel cadeau voor mensen die een pup krijgen, die je wilt bedanken, of voor die lieverds die gewoon wat extra’s verdienen. Vind je het leuk om op Dierendag of met de feestdagen iets extra’s voor je hond te doen? Je hond volledig betrekken bij je gezin, omdat hij er gewoon bij hoort. Misschien ben je een hondenprofessional en wil je iets extra’s doen voor je klanten?

GESCHIKT VOOR GROOT & KLEIN

Met de Custom Pakketten van Hond in Focus zit je altijd goed! Kun je verschillende snacks  en beloningssnoepjes uitproberen. Heb je een origineel cadeau of een leuke verassing voor je klanten. Geschikt voor alle rassen en leeftijden, klein en groot. 

OP MAAT GEMAAKT

Je kunt zelf je eigen Custom Pakket laten samenstellen. Helemaal naar jouw wensen en voor ieders budget. Kijk bij Het Custom Pakket om te lezen hoe dit precies werkt. 

TIP:

Heb je verschillende snacks in huis? Laat je hond dan zijn eigen snack uitkiezen! Het zelf kunnen kiezen en daarmee controle hebben over wat er gebeurt is belangrijk voor een hond. Het levert een positieve bijdrage aan zijn welzijn.

Leg een paar verschillende snacks op een rijtje. Laat je hond net zo lang snuffelen tot hij zijn favoriete snack van dat moment er tussenuit gekozen heeft. Niets zeggen, geen aanwijzingen geven, lekker zelf laten kiezen. Gegarandeerd plezier en tevredenheid!

Onze Custompakketten