Verzenden & retourneren

Verzenden & Bezorgen

Gratis bezorging vanaf €17,50, binnen de regio.

Voor bestellingen binnen de regio met een orderwaarde vanaf €17,50 is de bezorging gratis.
Het betreft de volgende postcodegebieden:
  • 9463 t/m 9472: Eext, Anderen, Schipborg, Gasteren, Anloo, Annen, Zuidlaren
  • 9459 t/m 9461: Balloo, Balloërveld, Gieten
  • 9480 t/m 9487: Vries, Tynaarlo, Zeegse, Oudemolen, Taarlo, Rhee, Ter Aard
  • 9491 t/m 9492: Zeijen, Ubbena
  • 9449 en 9451: Nooitgedacht, Rolde
  • 9400 t/m 9409: Assen, Loon.

Bij bestellingen met een lagere orderwaarde gelden de gelijke afspraken als voor de overige gebieden in Nederland. Hieronder vermeld.

Afhalen op afspraak, na betaling in de webshop, is ook mogelijk.

Gratis verzending vanaf €60 voor de overige gebieden in Nederland.

Voor bestellingen in de rest van Nederland, met een orderwaarde boven €60 zijn de verzendkosten gratis. Bij bestellingen met een lagere orderwaarde zijn de verzendkosten tot een gewicht van 10kg, €6,95. > 20 kg bedraagt de verzendkosten €13,90. Het maximale gewicht van 20 KG per pakket is inclusief de verzenddoos, evt. vulmateriaal en het verpakkingsmateriaal van de producten (ca 2 KG). Lukt het niet je bestelling in 1 doos te verzenden en er daarmee extra verzendkosten bijkomen, nemen wij contact met je op voor overleg.

Binnen 2 werkdagen geleverd. 

We leveren de bestellingen altijd binnen 2 werkdagen (mits voorradig).  Je ontvangt een notificatie van het ontvangen van de bestelling, het ontvangen van de betaling en het verzenden van de bestelling. Op het moment dat je pakket is ontvangen door PostNL, ontvang je de Track & Trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Handig is het om hiervoor de app van PostNL te gebruiken. Met deze app blijf je het snelst en makkelijkst op de hoogte van de status van je pakket. Regionaal komen we zelf de bestelling binnen 2 werkdagen afleveren. We laten u weten wanneer we langs komen. U kunt in het bestelproces specifieke notities/ wensen aangeven ten aanzien van de levering.

Verzending en bezorging via PostNL

De verzending binnen de rest van Nederland gebeurt door PostNL. Je pakket wordt door PostNL één keer aangeboden op het bezorgadres. Het pakket kan indien mogelijk bij de buren worden aangeboden. We kunnen op het pakket vermelden dat dit niet gewenst is. Je kunt dit aangeven in het bestelproces. Is het bezorgen niet gelukt dan wordt het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor of PostNL punt gebracht. Wordt het pakket niet binnen een week opgehaald, komt deze retour naar ons. Je kunt de meest actuele status van je pakket controleren via de Track & Trace code die je hebt ontvangen. De meeste pakketten worden snel door PostNL geleverd. Er kan in sommige gevallen vertraging ontstaan. Vaak in drukke periodes, rondom feestdagen of ten gevolge van speciale gebeurtenissen. Dan kan het voorkomen dat het niet lukt om de volgende werkdag te leveren.

Retourneren

Alleen ongeopende verpakkingen kunnen retour worden gezonden. Bij aankoop of ontvangst van de producten is er sprake van herroeping recht. Binnen 14 dagen kun je zonder opgaaf van reden de koopovereenkomst ontbinden en de producten retourneren. De eventuele kosten voor het retourneren zijn voor de consument. Het reeds betaalde bedrag wordt binnen 14 dagen aan u terugbetaald.

Heb je nog andere vragen? Kijk eens bij de veelgestelde vragen
Of neem contact met ons op. We staan voor je klaar.