Natuurlijke Hondensnacks welke zijn populair?

Natuurlijke Hondensnacks welke zijn populair?

Over smaak valt niet te twisten. Ook honden hebben vaak een duidelijke voorkeur. Zo zijn er die dol zijn op hondensnacks gemaakt van vis, anderen halen hun neus er letterlijk voor op.

Toch zijn er wel een paar natuurlijke hondensnacks en kauwstaafjes te noemen die erg geliefd zijn bij onze trouwe viervoeters.

Hier volgt een Top 6 van de lekkerste natuurlijke hondensnacks:

  1. Konijnenoren- en konijnenhuid met vacht; de ultieme traktatie. Wij mensen moeten vaak even wennen aan het vachtje wat er omheen zit maar voor de honden komt het dichtbij hun natuurlijke prooi. En dat vinden ze geweldig. De aanwezige vacht geeft ook nog eens veel gezondheidsvoordelen. Hierover lees je hier meer…
  2. Runderkophuid Robuust en Kophuid met vacht. De ultieme kauwer voor veel honden. Rund en paard zijn de grootste dieren en hebben een stevige huid, vooral rond de kop / het hoofd. Dat maakt dat de kophuid van deze dieren het alle hardste is en honden hier langdurig op kunnen kauwen. Honden die allergisch zijn voor rund, vinden in paardenkophuid een mooi alternatief. Lees hier meer over de voordelen van kauwen.
  3. Alles met een luchtje; honden gaan helemaal aan wanneer een snack een “lekker” luchtje heeft. Wij mensen vinden het minder aangenaam, maar voor hen geldt, hoe meer het ruikt, hoe lekkerder het is! Denk dan bijvoorbeeld aan de zeer gezonde lamspens en lamsluchtpijpjes.
  4. De trainers, vleesbites en vleesstrips van verschillende diersoorten. Ze zijn op vele manieren inzetbaar. Perfect voor een snelle beloning tijdens het trainen en het wandelen. De vleesbites en vleesstrips zijn het ideale hondensnoepje om mee te ruilen als je hond iets moet afstaan. Je kunt gewoon een paar op de grond strooien. Vleestrips zijn heel goed in kleine stukje te breken. En als laatste zijn ze allemaal heel goed te gebruiken bij speurspelletjes en hersenwerkjes. Lees hier meer over hersenwerk…
  5. Pootjes, nekjes en vleugels van gevogelte als eend, kip en kalkoen. Fijne smaakvolle tussendoortjes die licht verteerbaar zijn.
  6. Natuurlijke hondensnacks gemaakt van vis, gedroogde zalmhuid, kabeljauw of sprotjes. Je verwacht het niet zo snel maar honden zijn er gek op. Mooi meegenomen dat het ook nog eens ontzettend gezond is. Boordevol Omega 3 en 6 vetzuren die een positieve uitwerking hebben op onder anderen de huid en vacht. Ook geschikt voor pups en senioren honden.

Meer weten over snacks voor puppy’s? Lees hier verder…

Meer weten over snacks voor oudere honden? Lees hier verder….