Natuurlijke Hondensnacks gezonde hondensnacks Hond in FocusHondenmensen kiezen voor Hond in Focus.

Natuurlijke hondensnacks van betrouwbare herkomst. Waarom kiezen we daarvoor?

Ze betekenen de wereld voor ons, onze honden. Meer dan ooit is er het besef dat ze veel meer zijn dan enkel de beschrijving van een ras. Een teefje of een reutje, een pup, volwassen hond of senior. Elke hond is een individu, met eigen persoonlijkheid, dierlijke wensen, behoeften en emoties.

Voor ons hondenmensen zijn ze niet meer weg te denken als volwaardig lid van het gezin, onze beste vriend en soulmate. Ze brengen ons een hoop vrolijkheid, vriendschap en houden ons actief. Soms ook zijn er zorgen. Zorgen om de gezondheid of om onbegrepen gedrag. Altijd hebben ze recht op onze liefde en respect!

Ze zijn ons alles en verdienen meer dan het allerbeste! Wij zijn verantwoordelijk voor hun fysiek en mentaal welzijn. Uit die gedachte is de webshop van Hond in Focus ontstaan.

Natuurlijke Hondensnacks van betrouwbare herkomst.

Gezonde en betrouwbare voeding is niet alleen voor ons maar ook voor onze honden erg belangrijk. Teveel hondensnacks komen uit landen waar goedkoop geproduceerd wordt en waar niet zo op de regels wordt gelet m.b.t. voedselveiligheid. Niet zelden wordt er slachtafval, ook van andere diersoorten, toegevoegd. Bestaat het hoofdbestanddeel uit goedkoop vleesmeel en granen, bevat het suikers en kleurstoffen. De houdbaarheid wordt verlengd met chemische bewerkingen, pesticiden en conserveringsmiddelen. Het zijn producten die wat betreft samenstelling en bewerking ver afstaan van een natuurlijk product, ook al worden ze wel zo genoemd,

Niet gek dat er veel honden zijn die een vorm van intolerantie of allergie hebben ontwikkeld. Denk ook aan problemen als overgewicht, tandplak, minder goed kunnen bewegen, last van de spijsvertering, jeukklachten en een vacht die in minder conditie is. Honden verliezen hun energie en kunnen, ten gevolge van het ongemak, gedrag laten zien wat stress kan veroorzaken bij hond en eigenaar.

Na een lange en kritische zoektocht is het mij gelukt om hondensnacks te vinden die echt 100% natuurlijk zijn en van premium kwaliteit. Ze komen uitsluitend van producenten uit Nederland en Duitsland, die te maken hebben met strenge controles vanuit de Voedsel en Warenautoriteit. Bij ons vind je gegarandeerd geen producten die uit Azië, Zuid Amerika of Oost Europa komen.

Met de snacks van Hond in Focus kun je met een gerust hart je hond belonen en verwennen!

Hypoallergeen.

En dat geldt voor alle honden, groot en klein, jong en oud. Ook wanneer honden overgevoelig of allergisch zijn. We hebben hypoallergene snacks van lam, konijn, vis, hert, eend en kalkoen. Dit zijn diersoorten met weinig allergenen omdat ze niet veel voorkomen in hondenvoeding. Dat maakt dat ook de gevoelige honden hier vaak goed op reageren. Al onze snacks bestaan uit 1 eiwitbron (monoprotein) en bevatten geen slachtafval. Ze passen daarmee uitstekend in een eliminatiedieet.

Het zoeken naar geschikte snacks en producten blijft gewoon doorgaan. Zit de favoriete snack van jouw hond er niet bij? Laat het me weten, ga ik voor je op zoek!

Mijn motto.

Ons motto luidt: Snacken met een goed gevoel!

Uit liefde & respect voor het welzijn van de hond.

Wees van harte welkom in de webshop!