natuurlijke hondensnacks met een vacht. gezondheidsvoordelen. Witte herder met konijnenoorNatuurlijke hondensnacks met een vachtje.

Toegegeven wij mensen kijken er soms nog wat gek tegen aan. De fluffy konijnenoren of konijnenhuid met vacht . Of de stukken Runderkophuid waar, door aanwezigheid van vacht, het rund extra herkenbaar is gebleven. Mensen zijn minder geneigd dit natuurlijke product voor hun hond te kopen, omdat het zo ‘echt’ lijkt.

Vanzelfsprekend komen de natuurlijke producten met vacht veel dichter bij natuurlijke prooi dan die keurige vaak hagelwitte kunstmatige snacks uit Azië of Zuid Amerika.  Integenstelling tot veel hondensnacks in de dierenwinkel, zijn natuurlijke snacks perfect verteerbaar en leveren ze gunstige voedingstoffen op. Geen kunstmatige toevoegingen of opvulling van granen. Stoffen die je hond niets te bieden hebben, behalve het regelmatig ontstaan van maag-darmproblemen en jeukklachten.

Voor ons is het misschien even wennen. Maar je maakt je hond er zo ontzettend blij mee. Je komt tegemoet aan zijn natuurlijke behoefte, goed voor het mentaal welbevinden van je hond.

Daarnaast heeft juist de aanwezige vacht op deze natuurlijke hondensnacks ook veel lichamelijke gezondheidsvoordelen;

6 Voordelen van natuurlijke hondensnacks met vacht:

 

  1. Vacht functioneert als een natuurlijke vezel die bijdraagt aan een goede gebitsverzorging. De haartjes werken als een soort flosdraad. Hiermee kun je op natuurlijke wijze gebitsproblemen bij honden helpen voorkomen. Het kauwen op de snack, waarbij speeksel geproduceerd wordt en tandvlees wordt gemasseerd, draagt hier ook aan bij. Handmatig tandenpoetsen is in de meeste gevallen dan niet meer nodig. Honden hebben hier vaak een hekel aan.
  2. De vezels van het vachtje houden ook de anaalklieren van je hond schoon. Dit omdat het zorgt voor stevige ontlasting. Je kunt de haren er soms in terug zien.
  3. Als natuurlijke vezel zorgt het ook voor reiniging van de darmwand. Daardoor verbetert de spijsvertering en kunnen voedingsstoffen beter via de cellen van de darmwand opgenomen worden.
  4. Door de reinigende werking in de darmen draagt het ook bij aan het weren van parasieten als bijvoorbeeld wormen.
  5. Hondensnacks met een vachtje komen dichtbij de natuurlijke prooi van een hond. Dat geeft een hond voldoening en komt daarom ten goede aan zijn welbevinden.
  6. Geef je om de dag een natuurlijke snack met een vachtje dan maakt je hond optimaal gebruik van de voordelen voor zijn gezondheid en welbevinden.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de gezondheidsvoordelen en wil jij dit ook voor jouw hond?

Klik hier naar de Webshop!

 

Heb je advies nodig? Ik denk graag met je mee. Neem gerust en vrijblijvend contact op: Whatsapp: 0611297316 / Email: info@hondinfocus.nl